Het virtuele schuitje van Stijn en Deborah

07 november 2008

De post: kwestie van gezond verstand?

De eigenlijke bouwvergunning hebben we nog niet in handen. Die was immers aangetekend verzonden, en op dat moment was niemand thuis.
(De gemeente verzendt ook een bevestiging van de vergunning naar de architect. Omdat die toevallig op het zelfde adres woont, hebben we wel al zekerheid omtrent de goedkeuring).

Vanmorgen trok Deborah dus naar de Post, om het ganse dossier op te halen. Benieuwd naar wat de gemeente zegt over de bestaande tuinkoten, de grachtoverwelving, wachttermijn voor eventuele bezwaren van dienst stedenbouw, enz...

Helaas is ze met lege handen moeten terugkeren. De brief is gericht aan: Verbeke Stijn - Leloup. Omdat Deborah niet voluit geschreven staat weigeren ze het mee te geven. Zelfde adres, samenlevingscontract, architect van de betrokken bouwvergunning: doet er allemaal niet toe. Door hun moedwil en luiheid moet ik straks verlof gaan nemen om die brief te gaan ophalen.

Als de Lijn uw dag eens niet verziekt, doet de Post het wel.

2 Comments:

  • Moh enfin zeg, de mierenneukerij van dat archaïsche prehistorische overheidsbedrijf is bij momenten echt niet te schatten hé.

    Jullie hebben nog niet het geluk dat jullie postkantoor afgeschaft is en vervangen is door een postpunt met ruimere openingsuren, zoals hier tot 20u (of op vrijdag tot 21u)?

    By Anonymous Anoniem, at 7 november 2008 om 16:43  

  • ... of je zorgt voor een volmacht voor elkaar voor aangetekende zendingen :)

    maar zoals steeds: de uitstekende service van overheidsbedrijven blijft voor vermaak zorgen :D

    By Blogger Marijn, at 11 november 2008 om 11:44  

Een reactie posten

<< Home